Pravila o Privatnosti​

Poslednja promena: ​(01/06/2020)
Royal Residence ( “Nama”, “Mi”, ili “Naš”) uređuje royalresidence.rs (“Sajt”). Ova stranica vas obaveštava o našoj politici u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i otkrivanjem ličnih podataka koje dobijamo od korisnika sajta. Mi koristimo vaše lične podatke samo za pružanje i poboljšanje vašeg iskustva prilikom posete našem sajtu. Korišćenjem sajta, saglasni ste sa prikupljanjem i korišćenjem informacija u skladu sa ovom politikom.
Vaše lične podatke koristimo samo za pružanje i unapređenje Veb lokacije. Korišćenjem sajta, pristajete na prikupljanje i korišćenje informacija u skladu sa ovom politikom.

Prikupljanje i upotreba

Dok koristite naš sajt, možemo tražiti da nam dostavite određene lične podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili radi identifikacije. Lična identifikacija može uključivati informacije koje se ne ograničavaju samo na ime ( “Lične informacije”).

Logovanje podataka

Kao i mnogi sajt operateri, mi prikupljamo informacije koje vaš pretraživač šalje svaki put kada posetite naš sajt ( “Logovanje podataka”).
Ovi podaci mogu da sadrže informacije kao što su Internet Protokol računara ( “IP”) adresa, tip pretraživača, verzija pregledača, stranicu našeg sajta koju posećujete, vreme i datum posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike. Pored toga, možemo da koristimo usluge trećih lica, kao što su Google Analitika koje prikupljaju, prate i analiziraju ove podatke.
Logovanje podataka se odnosi na preduzeća koja koriste analitiku ili alate za metriku na raznim sajtovima i aplikacijama, kao što je Google Analitika.

Mejling lista

Dobrovoljno dajete Vašu email adresu.
Royal Residence DOO stvara mejling listu isključivo za potrebe kompanije u cilju pružanja marketing obaveštenja, pružanja saveta kao i davanju informacija o proizvodima i uslugama kompanije.
Mejling listu će isključivo koristiti Royal Residence d.o.o. i neće biti dostupna trećim licima.
Ako ne želite da vas kontaktiramo, u svakom trenutku nas možete obavestiti na mejl [email protected]

Obaveštenje o privatnosti

Klikom na dugme “Pošalji” saglasni ste da gore navedene informacije mogu biti dostupne kompaniji Royal Residence d.o.o. kako bi se ispunili vaši zahtevi u cilju pružanja pomoći i saveta kao i ostvarivanje marketing kontakta koji će pružiti informacije o proizvodima i uslugama kompanije (slanje ponude proizvoda, usluga reklame, promocije, kampanje putem telefona, SMS-a ili e-maila. )
Davanje ličnih podataka za obradu i ostvarivanje gore navedenih stavki je dobrovoljno.
Royal Residence d.o.o. će, u odnosu na podatke koje ste dali, koristiti sve tehničke i ljudske resurse kako bi zaštitili podatke i tretiraće ih sa punom pažnjom i legitimitetom uz poštovanje važećih propisa
Vi ostvarujete prava predviđena Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ( “Zakon”) koji vam omogućava da možete poslati pisani zahtev u sedište kompanije ili pisati na e-mail [email protected] tražeći (Ⅰ) informacije o obradi podataka koje se odnose na vas (Ⅱ) pristup takvim informacijama, (Ⅲ) kopiranje takvih informacija i (Ⅳ) ispraviti podatke koje poseduje Društvo, dodavati, ažurirati, brisati podatke, i prekinuti ili suspendovati obradu
Vi ste ovlašćeni da opozovete saglasnost za obradu podataka, u pisanom obliku.
Ako ne želite da vas kontaktiramo u bilo kom trenutku, možete da nas obavestite na [email protected]

Kolačići

Kolačići su fajlovi sa malom količinom podataka koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju na vaš internet pretraživač sa veb sajta i skladište se na hard disku računara.
Kao i mnogi sajtovi, mi koristimo “cookies” za prikupljanje informacija. Možete urediti svoj pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da označite da se kolačići pošalju. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove našeg sajta.

Sigurnost

Vaši lični podaci su izuzetno bitni za nas ali zapamtite da nijedan metod prenosa preko Interneta, ili bilo koji drugi metod elektronskog skladištenja, nije 100% siguran. Dok nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost.

Promene u ovom Ugovoru o privatnosti

Ova Politika privatnosti je stupila na snagu (01/06/2020) i kao takva će ostati na snazi, osim u pogledu bilo kakvih promena odredbi u budućnosti koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj strani.
Zadržavamo pravo da ažuriramo ili promenimo našu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku i trebalo bi da proverite ovu Politiku privatnosti povremeno. Vaš nastavak korišćenja upotrebe naše stranice nakon urađene bilo kakve izmene u Politici privatnosti će predstavljati vašu potvrdu o izmenama i vašu potvrdu da ćete se pridržavati modifikovane Politike privatnosti
Ako unesemo bilo kakve značajne izmene u ovoj polisi, obavestićemo vas ili kroz email adresu koju ste nam dali, ili postavljanjem jasnog obaveštenja na našem sajtu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, obratite nam se.

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian