RESTORAN

Smešten u prizemlju hotela, a la carte restoran i bar nudi veoma ukusna jela savremene kuhinje, kao i tradicionalna srpska jela, uz listu pažljivo odabranih vina i ručno pravljenih koktela. Pripremanje hrane za nas nije formalnost, već prilika za šefa kuhinje da se kreativno izrazi, a za gosta da se prepusti gurmanskom uživanju.Naši kuvari se zalažu za jednostavnost i dobar ukus, kao i upotrebu sastojaka vrhunskog kvaliteta.
Dobri smo i u pripremanju specijaliteta od kafe, originalnih voćnih mixeva i osvežavajućih koktela u kojima možete uživati dok čitate novine ili uživate u društvu svoji prijatelja ili poslovnih partnera.

Bilo da organizujete gala večeru, koktel ili proslavu vama bitnih datuma, kod nas ćete pronaći savršen prostor. Naš moderno dizajniran restoran i bar nude veliku mogućnost izbora za vaš poseban događaj za maksimalno 50 osoba. Na osnovu vaših želja, naš tim može kreirati meni i u isti uvrstiti jela domaće i internacionalne kuhinje, zdrava jela kao i Royal specijalitete. Možemo za vas pripremiti i bogat, raznovrstan švedski sto.

Za goste hotela služimo ukusan zdrav doručak koji se poslužuje po principu izbora iz menija i uključuje raznovrsne domaće zalogaje, bogatu ponudu toplih namirnica kao i slatki doručak, tako da postoji izbor za sve ukuse. Počnite dan sa našim bogatim doručkom i učinićemo da vam ceo dan bude dobar dan! Doručak se služi od 07.30 do 11.30

Sa restoranom Royal uvek ćete napraviti pravi izbor za poslovni ručak ili večeru, kafe pauzu, koktel posle posla, romantičnu večeru ili druženje sa prijateljima.
Dobrodošli!

Kontaktirajte nas za više informacija

+381325155633

+381693631333

sr_RSSerbian