SVEČANA SALA

Mesto gde će vaši snovi postati stvarnost!

Venčanje iz bajke, najzanimljivije proslave rođendana, biznis događaji sa stilom i svečanosti svake vrste. Šta god da izmaštate Royal Residence je tu da vaše zamisli pretvori u stvarnost i jedan nezaboravni događaj! Sa zadovoljstvom ćemo vam prirediti slavlje u luksuznom ambijentu uz kompletnu organizaciju. Nudimo vam pomoć oko svih aspekata organizacije, upućujemo vas na najbolje saradnike, i pomažemo oko svega onoga što želite sami da sprovedete u delo. Izaberite jedan od posebno dizajniranih paketa, koji se mogu individualno prilagoditi vašim ličnim ukusima i potrebama.
Osmišljena kao najluksuznije mesto u Čačku, naša svečana sala prostire se na 1000 m2 i ima kapacitet za smeštaj do 1000 gostiju.Ovaj prostor je pogodan za velike događaje, takođe postoji mogućnost deljenja sale na dva dela i održavanje dve proslave u isto vreme. U zavisnosti od broja gostiju možete izabrati jednu od dve sale, veću kapaciteta za smeštaj do 500 gostiju i manju do 250 gostiju.
Royal Residence je dizajniran tako da predstavlja savršenu pozornicu za vaš najlepši dan.Mi verujemo u izuzetnost i smatramo da ne treba praviti kompromise kada je reč o kvalitetu.Kod nas možete očekivati samo najbolje bez obzira za koji paket se odlučite.

Naš tim je tu da vas savetuje i pomogne u planiranju svakog detalja vašeg najlepšeg dana:

+38163631330

+381693631330

sr_RSSerbian